Documenten

Documenten vertalen

Wilt u een document laten vertalen, zoals een geboortebewijs, een diploma of een huwelijksakte? Een scheidingsakte, een testament, een hypotheekakte of een notariële akte? Dan bent u bij Vertaalmaar.nl op de juiste plaats. Wij vertalen documenten vanuit of naar het Nederlands naar vrijwel elke andere taal. En uiteraard ook in andere talencombinaties.

Beëdigde vertalingen

Ook voor beëdigde vertalingen van documenten kunt u bij ons terecht. Voor officiële documenten heeft u bijna altijd een beëdigde vertaling nodig. Een dergelijke vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een Nederlandse rechtbank. Twijfelt u of een beëdigde vertaling wel echt nodig is? Neem dan contact op met de instantie waarvoor de vertaling is bedoeld. Een beëdigde vertaling is duurder dan een normale vertaling. In sommige gevallen kan ook een apostille nodig zijn. Hiermee bevestigt de rechtbank, dat de betreffende vertaler ook inderdaad staat ingeschreven. Een apostille kunt u zelf afhalen bij de griffie van een van de rechtbanken in Nederland. De kosten daarvoor bedragen € 20,00.

Offerte en levertijd

Om u een offerte en levertijd voor de vertaling van een document te kunnen verstrekken, hebben wij het aantal woorden of de brondocumenten nodig. U kunt uw documenten mailen of via WeTransfer verzenden als ze te groot zijn om te mailen.

documenten