Beëdigd vertaler

Snel een beëdigd vertaler nodig?

Snel een beëdigde vertaling voor uw officiële documenten nodig? Of wilt u met spoed een diploma laten vertalen? Vertaalbureau Vertaalmaar.nl regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In de meeste gevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten.

Heeft u direct een spoedvertaling van uw documenten nodig? Neem contact op met Vertaalmaar.nl via 070-7531944 of maak uw wensen per e-mail kenbaar. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Uitzonderlijk tarief voor spoedvertalingen

In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, laten wij dit u natuurlijk van tevoren weten. Het tarief voor een spoedvertaling is veelal de standaardprijs plus maximaal 15%. Vertaalbureau Vertaalmaar.nl laat voor u een vertaling uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt. Wij zorgen altijd dat een vertaling zo snel mogelijk wordt opgeleverd. Uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij de meeste spoedvertalingen rekenen wij dan ook geen spoedtarief.

beedigd vertaler