Engels

Engels vertalen

Slecht Engels vertalen kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau. Bij Vertaalmaar.nl bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Vertaler Nederlands Engels en vrijwel alle andere combinaties

Veel van onze vertalers vertalen van en naar hun moedertaal. Dit heeft als groot voordeel dat de vertaalde tekst fijn is om te lezen voor uw doelgroep. Onze Engelse vertalers houden bij het vertalen van uw tekst bovendien rekening met de bestaande cultuurverschillen tussen Nederland en Engeland. Op deze manier bent u er als klant zeker van dat de vertaalde tekst een correcte inhoud bevat.

Vertaalbureau Engels in diverse bedrijfstakken

Vertaalmaar.nl beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van personen met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: Vertaalmaar.nl heeft de expertise in huis. Onze vertalers voeren al uw vertaalopdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Offerte Engels vertalen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling Nederlands-Engels of Engels-Nederlands? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ons ook bellen op 070-7531944.
Wacht niet tot het laatste moment met het aanvragen van uw vertaling, want een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen, dus bij grote documenten is de doorlooptijd altijd meerdere dagen. Uiteraard worden alle aanvragen, die bij ons binnen komen volstrekt vertrouwelijk behandeld.

engels