Italiaans

Italiaans vertalen

Ook voor het vertalen van Italiaans naar Nederlands en Nederlands naar Italiaans kunt u bij Vertaalmaar.nl terecht. Maar ook andere talen in combinatie met het Italiaans zijn geen enkel probleem. Ook voor beëdigde vertalingen Italiaans kunnen wij u van dienst zijn. Vraag een vrijblijvende prijsopgave via telefoon of mail en binnen 30 minuten hebt u een offerte in uw mailbox. Wij vertalen niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Voorbeelden daarvan zijn: geboortebewijs, diploma, huwelijksakte, hypotheekakte, testament, verklaring omtrent gedrag, etc.

Offerte Italiaans vertalen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling Nederlands-Italiaans of Italiaans-Nederlands? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen.
Lukt het niet om uw documenten te mailen, dan kunt u ook snel en veilig gebruik maken van WeTransfer. Als de documenten door u zijn verzonden en door ons zijn gedownload, ontvangt u daarvan een mail van WeTransfer. U kunt het proces dus direct volgen.
U kunt ons uiteraard ook bellen op 070-7531944. Alle aanvragen, die bij ons worden ingediend, worden strikt vertrouwelijk behandeld.

italiaans